Bedemand i Aalborg Øst

Bedemand Per Ryevad er din lokale bedemand i Aalborg Øst

Bedemanden Aalborg ved Bedemand Per Ryevad er din lokale bedemand i Aalborg Øst, når en respektfuld og smuk højtidelighed skal realiseres.

Vi har mange års erfaring med både begravelser og bisættelser, og vi er medlem af Danske Bedemænd.

At miste en nær er altid stressende, og et af vores primære ønsker er således at hjælpe de pårørende gennem den svære situation så nemt som muligt. Kontakter du os, vil vi som det første aftale et møde, som kan foregå hos jer eller i vores lokaler i Aalborg. På mødet aftaler vi omfanget af vores opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelse. Vi tager telefonen døgnet rundt.

Begravelse eller bisættelse i Nørre Tranders eller Rørdal Kirke

Gennem vores erfaring som bedemænd i Aalborg og omegn, har vi gennem årene opnået et solidt lokalkendskab i Aalborg Øst og kender medarbejderne i Nørre Tranders. Dette betyder, at vi er godt rustet til at hjælpe med en respektfuld, smuk og værdig begravelse eller bisættelse.

Det er altid vores intention, at begravelsen eller bisættelsen skal afvikles med den største respekt og værdighed for afdøde og efterladte.

Hvad enten afdøde skal begraves eller bisættes, er det vigtigt at vælge den rigtige kiste eller urne.

Både kister og urner fås i mange forskellige varianter, og vi kan også her være behjælpelige med rådgivning. Måske afdøde selv har haft ønske om en bestemt type kiste eller urne, nedfældet via Min sidste rejse.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

KONTAKTINFORMATION

Begravelsesforretningen Per Ryevad
Tovesvej 15
9000 Aalborg

Telefon: 98 14 24 40
Mobil: 25 42 24 24
Email: info@pery.dk

CVR nr.: 35802819

Hjemmebesøg efter aftale

Kontakt