Bedemand i Aalborg

 Bedemand Per Ryevad i Aalborg

Begravelsesforretningen Per Ryevad er din lokale bedemand i Aalborg.

Vi står til rådighed 24/7 og vil gøre alt for at skabe en smuk og personlig afsked og vi arbejder dagligt med vores kerneværdier som er: åbenhed og ærlighed, gennemsigtighed og værdighed.

Med vores solide erfaring som bedemand og lokalkendskab gør vi vores ypperste for at skabe en smuk og personlig afsked af høj kvalitet.

Du kan kontakte os døgnet rundt, og vi starter altid med at holde et møde, hvor omfanget af vores opgaver klarlægges. Mødet foregår enten hos afdødes pårørende eller hos bedemanden på Tovesvej 15, 9000 Aalborg.

Dette møde klarlægger ligeledes det økonomiske omfang i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Begravelse eller bisættelse i Aalborg

Vi har den nødvendige erfaring og kendskab til at hjælpe til en smuk og personlig begravelse eller bisættelse i Aalborg.

Med vores solide kendskab til de lokale Kirker, Kapeller og Præster kender vi mulighederne omkring begravelsen eller bisættelsen.

Vi står gerne for hele planlægningen af bisættelsen eller begravelsen i Aalborg og omegn. Ydermere gør vi alt for at gøre højtideligheden mindeværdig og personlig – efter jeres eller afdødes ønsker.

Vi hjælper gerne med koordinering af blomster, kistepynt, kranse osv. samt sanghæfter, booking af evt. sanger og efterfølgende mindesammenkomst.

Vi ønsker at i som pårørende skal følge jer trygge og bearbejde sorgen, så tager vi os af alt det praktiske som i situationen kan virke uoverskueligt.

Vi kan træffes døgnet rundt.

Vi er også lokalt til stede i de mindre byer uden for Aalborg, og har en lokal bedemand i Vejgaard, der står klar til at assistere og hjælpe.


Notice: Undefined index: google_api in /home/nordjysk/bedemanden-aalborg.dk/wp-content/plugins/mpc-massive/shortcodes/mpc_map/mpc_map.php on line 31

Notice: Undefined index: google_api in /home/nordjysk/bedemanden-aalborg.dk/wp-content/plugins/mpc-massive/shortcodes/mpc_map/mpc_map.php on line 331

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

KONTAKTINFORMATION

Begravelsesforretningen Per Ryevad
Tovesvej 15
9000 Aalborg

Telefon: 98 14 24 40
Email: info@pery.dk

CVR nr.: 35802819

Hjemmebesøg efter aftale

Kontakt