Bedemand i Vejgaard

Begravelse eller bisættelse i Vejgaard

Bedemand Per Ryevad i Vejgaard er både din lokale bedemand i Vejgaard og bedemand i Aalborg.

Vi har mange års erfaring med at assistere til begravelser og bisættelser i Aalborg og vil derfor gerne bidrage med vores ekspertise til en smuk, respektfuld og mindeværdig begravelse eller bisættelse i Vejgaard Kirke. Vi kan også i trygge rammer formidle kontakten mellem præster og pårørende.

Planlægningen af begravelsen eller bisættelsen kan foregå hjemme hos jer eller hos: Begravelsesforretningen Per Ryevad, Tovesvej 15 i Aalborg.

På det første møde aftaler vi, hvordan og i hvilket omfang vi skal hjælpe med det praktiske og rådgivning.

Vi har flere års erfaring i branchen og udarbejder altid et prisoverslag over udgifterne i forbindelse med bisættelse og begravelse i Aalborg, så du har en god ide om, hvad du går ind til.

Bedemand i Vejgaard — værdighed og respekt

Hos Bedemand Per Ryevad lægger vi stor vægt på den menneskelige værdighed og respekt. Vi bidrager til, at den personlige begravelse eller bisættelse i Vejgaard kirke sker med værdighed og respekt for den afdøde, såvel som for de efterladte.

Vi vejleder gerne om traditioner og andre ønsker og muligheder, så vi på bedst mulig vis opfylder ønsket om den personlige og respektfulde begravelse eller bisættelse.

Ring til os døgnet rundt.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

KONTAKTINFORMATION

Begravelsesforretningen Per Ryevad
Tovesvej 15
9000 Aalborg

Telefon: 98 14 24 40
Mobil: 25 42 24 24
Email: info@pery.dk

CVR nr.: 35802819

Hjemmebesøg efter aftale

Kontakt