Begravelse Aalborg

 Bedemand Per Ryevad i Aalborg

En smuk afsked er mindeværdigt.

At miste en af sine kære, der står en meget nær, og som er en del af ens hverdag, er en rigtig svær situation. At arrangere en begravelse kan virke enormt uoverskueligt og besværligt, da der kommer en masse spørgsmål omkring det praktiske.

Vi er kendt for at lytte og tilpasse vores services alt efter jeres eller afdødes ønsker om en smuk begravelse eller smagfuld bisættelse i Aalborg.

Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad gør vi vores bedste for at skabe trygge rammer om en smuk og mindeværdig afsked.  Vores lokale bedemand i Vejgaard og andre nordjyske byer har mange års erfaring i at håndtere begravelser fra vores forretning i Aalborg.

Vi fokusere på at varetage de praktiske opgaver og giver jer plads til at tage jer af det vigtige – minderne om afdøde.

Begravelse Aalborg

Vores erfarne bedemand ligger enormt meget vægt på de nordjyske værdier som: åbenhed, ærlighed, gennemsigtighed og værdighed, for at kunne skabe en personlig afsked af høj kvalitet.

Vi hjælper dig gerne med planlægningen af begravelsen og gør alt for at kunne forberede højtideligheden efter jeres behov. Det er helt op til jer, hvordan i ønsker det skal være.

Vi står også gerne for koordinering af ceremonien, valg af kiste, blomster osv. Vi har dog en huskeliste til dagen efter højtideligheden, så i kan tage hånd om de sidste ting.

Hos din lokale bedemand i Aalborg, Begravelsesforretningen Per Ryevad ønsker vi at hjælpe jer trygt og sikkert igennem sorgs processen – både før og efter begravelsen.

I er velkomne til at kontakte os på tlf. 98 14 24 40 eller via kontaktformularen

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

KONTAKTINFORMATION

Begravelsesforretningen Per Ryevad
Tovesvej 15
9000 Aalborg

Telefon: 98 14 24 40
Email: info@pery.dk

CVR nr.: 35802819

Hjemmebesøg efter aftale

Kontakt