BEGRAVELSE

Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad skaber vi rammerne om en smuk og mindeværdig afsked. Vi sørger for, at en begravelse bliver en del af familiens og pårørendes sorgproces og ikke en frustrerende oplevelse midt i en svær og følelsesladet tid. Hvad enten du søger hjælp til kontakten til rette myndigheder, afholdelse af ceremonien eller ønsker vi skal indgå i forløbet fra start til slut, så sørger vi for, at begravelsen foregår på jeres præmisser og i jeres tempo. Så I ikke skal tænke på andet end at sige farvel til afdøde på god og mindeværdig måde.

Mindeværdig afsked i trygge rammer

Livets ende er en naturlig del af livet, men kommer alligevel ofte som et chok. Der skal tages stilling til en række uvante beslutninger midt i en mørk tid og man kan blive fanget i følelsesmæssig stress. Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad sørger vores erfarne bedemænd i Aalborg og omegn for at tage hånd om situationen, så familiens og pårørendes ønsker efterkommes til punkt og prikke – og til landsdelens laveste priser på begravelse.

Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad sørger vi for, at afdødes nærmeste familie kan indgå i forberedelserne i det omfang det ønskes. For nogen giver det ro og sjælefred, mens andre ønsker at hellige sig familien. Det er op til jer og vi tilpasser vores services og håndterer situationen efter ønsker og behov.

Hvordan foregår en begravelse?

Den sidste afsked med et familiemedlem eller nær pårørende foregår typisk via en begravelse eller bisættelse. Ved en begravelse afholdes en ceremoni i kirken eller et kapel, hvorefter kisten nedsænkes i jorden. Ved begravelser hjælper vores bedemænd i Aalborg og Nordjylland med alt fra afhentning af afdøde, tæt kontakt og dialog med familie og pårørende, registrering af dødsfald til relevante myndigheder samt koordinering med præst og kirke i forbindelse med afholdelse af ceremonien. Vi klarer de praktiske gøremål, så I kan fokusere og samles om det vigtige – livet og minderne om afdøde.

Ønsker du hjælp til bisættelse? Læs mere om bisættelse her

Beregn din pris

Med vores prisberegner, kan du nemt få et overblik over hvad prisen, for den valgte ydelse vil koste dig.

Begravelse ved Begravelsesforretningen Per Ryevad – det hjælper vi med:

  • Samtale med familien – sådan gør vi
  • Håndtering og afhentning af afdøde
  • Rustvognskørsel(er)
  • Koordinering af ceremoni
  • Kiste, blomster, ligtøj og mindesten
  • Valg af gravsted

Samt en lang række praktiske opgaver, såsom håndtering af dokumenter, indberetning til myndighederne, gennemlæsning af afdødes sidste vilje og ikke mindst – en tæt og konstruktiv rådgivning. Benyt eventuelt vores huskeliste til dagene efter højtideligheden, så I ved hvad der yderligere skal tages hånd om.

Erfaren bedemand, nordjyske værdier

Begravelsesforretningen Per Ryevad lægger vægt på værdier som åbenhed og ærlighed, på værdighed og gennemsigtighed omkring økonomien. Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad har vi tæt samarbejde med de nordjyske sogne, øvrige myndigheder og sygehuse. Vi har erfaringen og konkurrencedygtige priser, som kan hjælpe jer trygt og sikkert videre – både før og efter begravelsen.

Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på tlf. 98 14 24 40.

Kontakt