BISÆTTELSE

Skab en mindeværdig afsked

Begravelsesforretningen Per Ryevad er en full-service bedemandsforretning, som hjælper familier og pårørende med at skabe en mindeværdig og tryg afsked. Ved bisættelser kan vi håndtere forløbet fra start til slut og hjælper med alt fra hjemmebesøg, afhentning af afdøde, registrering af dødsfald ved relevante myndigheder samt koordinering af bisættelsen i samarbejde med præst og kirke.

I modsætning til en begravelse

… hvor kisten nedsænkes i jorden efter ceremonien i kirken, så køres kisten til kremering i forbindelse med en bisættelse. Fremgår det ikke af afdødes sidste vilje, hvorvidt den ceremonielle handling skal være en begravelse eller bisættelse, så kontakt Begravelsesforretningen Per Ryevad og få hjælp og rådgivning fra en erfaren bedemand. Vi sørger for, at der tages højde for både afdødes og familiens ønsker, så den sidste afsked bliver både mindeværdig og smuk.

Askespredning til søs? Læs mere her

Smuk bisættelse uden unødvendige omkostninger

Et dødsfald kommer ofte som et chok for både familie og pårørende. Foruden sorg og bearbejdelse af døden i en svær tid, så skal der samtidig tages en række uvante beslutninger, som kan være fjerne og stressende. Som lokale bedemænd sørger vi for at forløbet omkring bisættelsen foregår på familiens præmisser og til landsdelens laveste pris. På den måde kan de pårørende indgå i forberedelserne i det omfang det ønskes eller vælge at hellige sig familien. Uanset hvad I ønsker og vælger, så sørger vi for de nødvendige rammer, som indfrier familiens behov.

Beregn din pris

Med vores prisberegner, kan du nemt få et overblik over hvad prisen, for den valgte ydelse vil koste dig.

Bisættelse ved Begravelsesforretningen Per Ryevad – det hjælper vi med:

  • Samtale med familien – sådan gør vi
  • Håndtering og afhentning af afdøde
  • Rustvognskørsl(er)
  • Koordinering af ceremoni
  • Kiste, ligtøj, blomster, urne og gravsten
  • Valg af gravsted

Samt en lang række praktiske opgaver, såsom håndtering af dokumenter, indberetning til myndighederne, gennemlæsning af afdødes sidste vilje og ikke mindst – en tæt og konstruktiv rådgivning. Benyt eventuelt vores huskeliste til dagene efter højtideligheden, så I ved hvad der yderligere skal tages hånd om.

Kontakt Begravelsesforretningen Per Ryevad – døgnservice: tlf. 98 14 24 40

Få hjælp til bisættelse i kirke eller kapel fra en erfaren bedemand i Aalborg og Nordjylland. Hos Begravelsesforretningen Per Ryevad har vi tæt samarbejde med de nordjyske sogne, myndigheder og sygehuse. Vi har erfaringen og konkurrencedygtige priser, som kan hjælpe jer trygt og sikkert videre – både før og efter højtideligheden.

Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på tlf. 98 14 24 40.

Kontakt