BISÆTTELSE

Skab en mindeværdig afsked

Begravelsesforretningen Per Ryevad er en full-service bedemandsforretning, som hjælper familier og pårørende med at skabe en mindeværdig og tryg afsked. Ved bisættelser kan vi håndtere forløbet fra start til slut og hjælpe med alt fra hjemmebesøg, afhentning af afdøde, registrering af dødsfald ved relevante myndigheder samt koordinering af bisættelsen i samarbejde med præst og kirke.

Ring til os i dag på 2542 2424

Bisættelse med fleksibilitet

En bisættelse er en ceremoni, hvor afdødes legeme efterfølgende kremeres. I modsætning til en begravelse, hvor kisten nedsænkes i jorden, giver en bisættelse mulighed for en mere fleksibel afsked. Begravelsesforretningen Per Ryevad i Aalborg og Nordjylland hjælper dig gerne med at planlægge en bisættelse, der afspejler dine ønsker og afdødes liv på en værdig måde.

Askespredning til søs? Læs mere her

Bisættelse på familiens præmisser

Et dødsfald kommer ofte som et chok for både familie og pårørende. Foruden sorg og bearbejdelse af døden i en svær tid, skal der tages en række uvante beslutninger, som kan virke fjerne og stressende. Som lokale bedemænd sørger vi for, at forløbet omkring bisættelsen foregår på familiens præmisser og til landsdelens laveste priser. På den måde kan de pårørende indgå i forberedelserne i det omfang, de ønsker, og få mere tid til familien. Uanset hvad I ønsker og vælger, sørger vi for at skabe rammer, som møder familiens behov.

Beregn din pris

Vores prisberegner giver nemt overblik over prisen for valgte ydelser.

Forløbet ved en bisættelse

Højtidelighed: Bisættelsen indledes typisk med en ceremoni i en kirke, et kapel eller et andet egnet sted. Ceremonien kan ledes af en præst, en anden religiøs leder eller en ceremonimester, afhængigt af dine ønsker. Dette giver mulighed for at personalisere ceremonien med taler, musik, og højtlæsninger, der ærer afdødes liv og minde.

Kistebæring: Efter højtideligheden bæres kisten ud til rustvognen af bedemanden eller udvalgte personer.

Transport til krematoriet: Kisten køres herefter til krematoriet, hvor kremeringsprocessen foregår under respektfulde forhold.

Urnen: Når urnen med asken er klar, kan du vælge at afholde en mindre højtidelighed i forbindelse med urnenedsættelse på en kirkegård eller et andet egnet sted. Her kan du igen vælge at inkludere personlige elementer.

Fleksibelt valg af rammer

Begravelsesforretningen Per Ryevad forstår, at ethvert dødsfald er unikt. Vi tilbyder derfor fleksible muligheder for at tilpasse bisættelsen til dine ønsker og behov.

Ønsker du en traditionel bisættelse i kirken, hjælper vi dig med at koordinere med præst og kirke for at skabe en smuk og mindeværdig ceremoni.

Foretrækker du en mere uformel afsked i et kapel eller et andet egnet lokale, hjælper vi dig med at finde de rigtige rammer for at ære afdødes minde.

Er du ikke medlem af folkekirken, kan vi rådgive dig om mulighederne for en borgerlig ceremoni, der foregår uden for kirken.

Udover urnenedsættelse på kirkegården, kan du alternativt vælge at få asken spredt til søs eller begravet i en mindelund. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg og sørger for en respektfuld håndtering af asken i overensstemmelse med dine ønsker.

Kontakt