Dødsannoncer

Den helt personlige forskel

Som en ny service kan vi lave ikke bare en almindelig, men også en digital dødsannonce – også kaldet en mindeside, i forbindelse med begravelsen/bisættelsen. Her bliver alle oplysninger om afdøde samlet. Dette gør det mere overskueligt for dig som pårørende i forbindelse med bisættelse og begravelse. Bedemand Per Ryevad opretter denne mindeside, så pårørende har et sted at gå hen for at se dødsannoncen, tænde et lys, skrive en hilsen eller give en donation til et velgørende formål hvis dette er besluttet af pårørende.

Ofte ligger der også vejkort med angivelse af handlingsstedet og stedet for afholdelse af mindesamvær. På denne måde kan du hurtigt se, hvor højtidelighederne finder sted, samt øvrige detaljer her omkring. Og så er det enkelt at dele med familie og venner via f.eks. Facebook, mail el.l.

Udover de praktiske oplysninger i forbindelse med bisættelsen/begravelsen, er siden også et sted, hvor du som pårørende efterfølgende kan “mødes” med de andre pårørende og mindes den afdøde i årene efter. Her fungerer siden som en profil, som pårørende kan besøgende og bruge som et samlingspunkt til for eksempel at arrangere mindesamvær, give en donation på årsdagen mm. På denne måde kan I skabe et trygt mødested, som altid er tilgængeligt.Kontakt

Begravelsesforretningen Per Ryevad – døgnservice: tlf. 98 14 24 40

Spredning af aske er ofte et ønske fra afdøde og er derfor en god og bekræftende oplevelse for familien, som opfylder afdødes sidste vilje på en smuk og værdig måde. Kontakt Begravelsesforretningen Per Ryevad og hjælp og rådgivning fra en erfaren bedemand, som ved hvad der skal til, for at skabe et mindeværdigt sidste farvel.